Міжнародний економічно-гуманітарний форум  Ukrainian ID: презентація ключових тем

Міжнародний економічно-гуманітарний форум Ukrainian ID: презентація ключових тем

Укрінформ
20 березня 13:00 - Форум Ukrainian ID: презентація громадської ініціативи «Конституція цінностей» та ключових тем

Організатор: Форум Ukrainian ID.

Учасники: Наталія Заболотна - засновник Форуму UKRAINIAN ID, президент ГО «Фонд гуманітарного розвитку України»; Євген Уткін - підприємець, меценат; Світлана Коломієць - підприємець, радник голови Держенергоефективності, заступник міністра екології та природних ресурсів України (2015-2016); Олена Рихальська - психотерапевт, тренер в області психології успіху і сімейної психотерапії;  Микола Давидюк - політолог; Сніжана Єгорова – лідер ГО «GorodS»; Ігор Ренькас – міський голова Канева; Джеймс Брук – видавець Ukraine Business News.

Довідково. Міжнародний економічно-гуманітарний форум Ukrainian ID цього року вдруге 7-8 червня відбуватиметься в Каневі. Форум вдвічі збільшив свою програму й буде присвячений процесам гуманізації державотворення. 

Учасники Форуму обговорюватимуть нову економічну стратегію, що буде вперше представлена. Серед важливих пріоритетів заходу - питання розвитку громад та процес децентралізації, розвиток технологій та місце України у «глобальному прориві»,  культура як  сфера національної безпеки країни, а туризм як драйвер економіки.

За підсумками Форуму та громадського обговорення, буде видана «Конституція цінностей» - документ, який має визначати ключові правила гуманітарної безпеки і суспільного життя України.

Підсумкові матеріали:

У Каневі 7-8 червня вдруге відбудеться Форум Ukrainian ID

Міжнародний економічно-гуманітарний форум Ukrainian ID вдруге відбудеться в Каневі 7-8 червня на Тарасовій горі.

Як повідомила під час прес-конференції в Укрінформі засновник Форуму, президент ГО “Фонд гуманітарного розвитку України” Наталія Заболотна, цьогорічний форум присвячений питанням гуманізації економіки.

“Ми будемо підіймати питання гуманізації економіки, яким має бути аграрний сектор, якою має бути енергетична стратегія країни, щоб економічні галузі розраховувалися не лише з позиції заробітку грошей, а і враховували потреби людей... Дуже хочеться, щоб наша країна була учасником у формуванні світового порядку денного, а не лише заручником містечкових потреб і ситуативних проблем” - сказала Заболотна.

За її словами, свою участь у Форумі вже підтвердили близько 30 спікерів, лідерів думок в економіці, дипломатії, енергетиці, децентралізації, освіті, енергетиці, тощо.

Заболотна зазначила, що за підсумками Форуму та громадського обговорення планують видати «Конституцію цінностей» - документ, який має визначати ключові правила гуманітарної безпеки і суспільного життя України.

“Це такий звіт певних норм і правил. Це такий символічний документ, який в результаті може перерости в певну хартію цінностей”, - зауважила Заболотна.

Вона закликала громадськість приєднатися до формування “Конституції цінностей”, взявши участь у флешмобі — висловити своє ставлення щодо важливих проблем.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-