На меткомбінаті

На меткомбінаті "Азовсталь" відбувається технологічний процес - ДСНС

Оновлено
Укрінформ
Над меткомбінатом "Азовсталь" у Маріуполі в неділю ввечері було видно вогонь і стовп диму.

Відповідне відео опубліковано на сторінці маріупольського сайту 0629.com.ua у Facebook.

«Видно, що щось горить між мартенівським цехом і доменним. Можливо це горить трансформатор», - повідомляють маріупольці.

Вогонь супроводжується гуркотом і періодичними спалахами, зазначається на сайті.

Як повідомляє сайт 0629.com.ua, у прес-службі Метінвесту інформацію про пожежу не підтверджують і кажуть, що йде звичайний технологічний процес.

"Заграва в небі над "Азовсталлю" - наслідок звичайного зливу шлаку, а не пожежа", - стверджують у прес-службі.

За інформацією Метінвесту, сьогодні з 18:00 до 19:00 на металургійному комбінаті "Азовсталь" проводився щоденний злив попутних продуктів виробництва - шлаку.

"Ця процедура обов'язкова у виробництві і не несе підвищеного навантаження на навколишнє середовище. Сьогодні, 17 березня, з 18 до 19 годин проводився злив на трьох ділянках. З огляду на темний час доби утворилося яскраве світіння, яке могли бачити мешканці міста і видали в соціальних мережах відео з необгрунтованими коментарями, що нібито на підприємстві сталася пожежа. Офіційно заявляємо, що це абсолютно штатна, контрольована ситуація. Ніякої пожежі, вибухів на підприємстві немає. Просимо довіряти перевіреним джерелами інформації і не сіяти паніки ", - заявили в прес-службі Метінвесту.

За даними прес-служби ДСНС в Донецькій області, інформація про пожежу на МК "Азовсталь" не підтвердилася.

"Станом на 20:00 17 березня на території металургійного комбінату" Азовсталь "в м.Маріуполь Донецької області пожежі не відбуваються. Підприємство працює в штатному режимі", - запевнили рятувальники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-