Суд у Чугуєві обрав підозрюваним у вбивстві контрактника тримання під вартою

Суд у Чугуєві обрав підозрюваним у вбивстві контрактника тримання під вартою

Укрінформ
Чугуївський міськсуд Харківської області обрав усім 4-м підозрюваним у вбивстві контрактника тримання під вартою без права на заставу.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у прес-службі прокуратури Харківської області, посилаючись на інформацію, отриману з Чугуєва.

"Чугуївський міськсуд Харківської області підтримав позицію прокуратури та обрав усім 4 підозрюваним у вбивстві контрактника 92-ї бригади тримання під вартою на 60 діб досудового слідства без права на заставу", - зазначили у прес-службі прокуратури.

Читайте також: Суд відправив під арешт підозрювану у вбивстві контрактника

За уточненими даними, йдеться про 22-річну дівчину з Харкова -замовницю вбивства, та 3-х виконавців замовлення: місцевих хлопців у віці 18, 16 та 15 років.

Як повідомляв Укрінформ, Чугуївський міськсуд Харківської області вдень 20 березня обрав 22-річній замовниці вбивства військового, тіло якого знайшли 16 березня у лісосмузі під Чугуєвом, тримання під вартою на 60 діб без права на заставу. Обвинувачена - мати двох дітей, вона не визнає вину, каже, що солдат її згвалтував, не дає свідчень у присутністі журналістів, просить обрати для неї домашній арешт. Раніше у поліції вона казала, що пропонувала знайомим хлопцям за нагороду вбити солдата через гроші, які в нього були.

Сьогодні ж у другій половині дня, як стало відомо, суд обрав тримання під вартою на 60 діб без застави двом співучасникам вбивства - хлопцям у віці 15 та 16 років, причому молодший знімав подію на камеру, щоб отримати обіцяну нагороду.

Читайте також: Вбивство контрактника: прокурор розповів про банду затриманих

Вчора суд обрав тримання під вартою на два місяці без права на заставу 18-річному співучаснику, який наносив солдату смертельні ножові поранення.

18 березня прокуратура затвердила підозри у вбивстві військовослужбовця під Чугуєвом усім чотирьом особам: двом виконавцям оголошено підозру у вбивстві з корисливих мотивів на замовлення, 22-річна дівчина підозрюється в організації вбивства, хлопець, що знімав - у співучасті.

Читайте також: На Львівщині під час служби застрелили прикордонника

16 березня до Чугуївського відділу поліції прийшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з численними ножовими пораненнями у лісосмузі біля військової частини 92-ї бригади. Встановлено, що це солдат-контрактник з Луганської області, який 14 березня не вийшов на службу, про що була доповідь командиру. Cкладено протокол про самовільне залишення військової частини. До солдата вже були претензії щодо вживання алкогольних напоїв та самовільне залишення військової частини.

Того ж дня у рамках провадження, відкритого за статтею, пов'язаною з умисним вбивством, затримано усіх 4-х причетних до злочину: дівчину та 3-х хлопців. Вони не згодні співпрацювати з поліцією, надають протилежні свідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-