На Закарпатті ОВА зобов'язала усі громади перевірити мости

На Закарпатті ОВА зобов'язала усі громади перевірити мости

Укрінформ
На Закарпатті ОВА зобов'язала усі громади перевірити мости, всі дерев'яні - перестелити новими дошками.

Про це повідомили у Телеграмі Закарпатської ОВА, передає Укрінформ.

"Сьогодні під час наради дав доручення терміново створити комісії із залученням фахівців ДСНС та потягом 24 годин перевірити стан усіх пішохідних мостів, що перебувають у них на балансі. На ті конструкції, котрі потребують ремонту, невідкладно виділити кошти з місцевих бюджетів, якщо необхідно – з обласного, для приведення їх до належного стану", - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Також адміністрація доручила громадам на мостах з дерев’яним покриттям провести повну заміну настилу. До того ж у разі необхідності усі громади області повинні встановити вказівні й попереджувальні знаки щодо обмежень для кожного мосту.

Читайте також: Під час обвалення мосту на Закарпатті ним ішли п'ятеро людей

Як повідомлялося, учора ввечері у Квасах три жінки впали з підвісного мосту в Квасах, одна з них загинула. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нещасного випадку за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 288 КК України.

Раніше, 24 липня, на Закарпатті впав міст через Тересву, він був аварійним - тоді постраждало п'ятеро людей, серед них двоє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-