В окупованому Донецьку з’явилися білборди з молитвою за Пушиліна

В окупованому Донецьку з’явилися білборди з молитвою за Пушиліна

Фото
Укрінформ
В окупованому Донецьку під час «виборів у місцеві органи влади» з’явилися білборди з портретом ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна та текстом молитви про порятунок його від ворогів.

Як передає Укрінформ, фотографії цих білбордів оприлюднив у Телеграмі радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

«Окупований Донецьк. Молитва за пушиліна під час виборів…Вся сутність РПЦ. Гнати з України тряпками всю московську агентуру в рясах. Бо за першої нагоди таке лайно буде скрізь за їх підтримки», - написав під фото Андрющенко.

У тексті «Молитвы о главе республики» йдеться про прохання порятунку від всіх «сопротивлений видимых и невидимых врагов» та прохання «подати ему богатыя милости и щедроты».

Читайте також: Росіяни звозять своїх «спостерігачів» на псевдовибори - Центр нацспротиву

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія РФ проголосувала за проведення так званих виборів на тимчасово підконтрольних загарбникам українських територіях 10 вересня у "місцеві органи влади". Йдеться про тимчасово окуповані РФ території України в Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях.

У захопленому Маріуполі на автобусних зупинках у припаркованих авто загарбники вже достроково проводять «вибори у місцеві органи влади».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-