На АЗС у Кривому Розі вилучили 35 тонн фальсифікованого пального

На АЗС у Кривому Розі вилучили 35 тонн фальсифікованого пального

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки України (БЕБ) вилучило на АЗС Кривого Рогу 35 тонн фальсифікованого пального; його орієнтовна вартість - понад 2 млн грн.

Про це повідомила пресслужба відомства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Детективи БЕБ викрили осіб, які незаконно виготовляли та продавали пальне у Дніпропетровській області. Реалізація дизелю та бензину марок А-95, А-92 відбувалась через мережу автозаправних станцій", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники БЕБ провели 8 обшуків у Кривому Розі. На території однієї з мереж АЗС були відсутні дозвільні документи, сертифікати якості пального та документи про його походження. Крім того, на деяких АЗС не було касових апаратів, а оператори працювали без офіційного оформлення.

"️За результатами обшуків співробітники Бюро вилучили понад 35 тонн контрафактного пального. Його орієнтовна вартість – понад 2 млн грн", - уточнили в пресслужбі.

Наразі встановлюється коло осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження фальсифікату. Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом прокурорів Офісу Генерального прокурора.

Читайте також: Рада ухвалила закон про криміналізацію контрабанди

Як повідомлялося, детективи БЕБ викрили нафтопереробний завод, що виготовляв фальсифіковане пальне у Дніпропетровській області. Раніше це підприємство мало ліцензії, згодом воно продовжило працювати без жодних дозвільних документів та належного обліку. Виробничі потужності дозволяли випускати до 150-200 тонн пального на добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-