На Кіровоградщині директора обласної  «екстренки» відсторонили через смерть військового

На Кіровоградщині директора обласної «екстренки» відсторонили через смерть військового

Укрінформ
На Кіровоградщині директора обласної «екстренки» тимчасово відсторонили від роботи на час розслідування причини смерті тяжко пораненого військового.

Про це повідомила Кіровоградська обласна рада, передає Укрінформ. 

"Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд видав розпорядження «Про службове розслідування» стосовно генерального директора КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради» Олександра Ярошенка. Таким чином Кіровоградська обласна рада відреагувала на трагічну подію, що сталася в селищі Смоліне Новоукраїнського району, де через ненадання вчасної медичної допомоги помер учасник бойових дій, тяжко поранений старший солдат Дмитро Заіка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рідні померлого захисника звинувачують медиків у ненаданні оперативної медичної допомоги.

Читайте також: Аудит Міноборони виявив на складах командування Медсил 30 тисяч турнікетів, що зберігалися майже рік

З метою виявлення причин та встановлення обставин вказаної події, юридична служба обласної ради внесла пропозицію про прийняття рішення щодо проведення службового розслідування стосовно виконання службових обов’язків генеральним директором КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради» Олександром Ярошенком.

На час проведення службового розслідування, з 22 квітня до 21 червня 2024 року, генерального директора КНП відсторонили від посади.

Нині виконання його обов’язків покладено на заступника генерального директора з медичної роботи – керівника служби (швидкої медичної допомоги) Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тамару Беспалову.

Читайте також: Лікарів двох приватних клінік Києва судитимуть через смерть пацієнтки

Як повідомляв Укрінформ, у Києві судитимуть водія, який на смерть збив військового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-