В Одесі на хабарі затримали заввідділенням психлікарні, яка допомагала ухилянтам

В Одесі на хабарі затримали заввідділенням психлікарні, яка допомагала ухилянтам

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі затримали посадовицю Одеського обласного центру психічного здоров’я, яка за гроші підробляла документи про інвалідність родичам військовозобов'язаних.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

За даними слідства, жінка за гроші виготовляла фіктивні документи про інвалідність родичів військовозобов’язаних. В подальшому це дозволяло оформити догляд за людиною з інвалідністю, а відтак відтермінувати призов на службу.

Так, за 1500 доларів та 8000 гривень пообіцяла чоловікові взяти його дідуся на лікування та допомогти отримати родичу групу інвалідності.

Як зазначається, завідувачку затримали на робочому місці, коли вона отримувала гроші та передавала документи.

Якщо суд визнає її винною, лікарці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: На Хмельниччині голову позаштатної ВЛК викрили у хабарництві

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України і Національна поліція заблокували ще чотири схеми ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку, серед затриманих – голова районної військово-лікарської комісії та мобілізований депутат сільради.

Фото: od.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-