Армія РФ за добу вбила двох жителів Донеччини і одного - поранила

Армія РФ за добу вбила двох жителів Донеччини і одного - поранила

Укрінформ
За минулу добу, 22 квітня, російська армія вбила двох жителів Донецької області, одна людина зазнала поранень.

Про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

"За 22 квітня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Новоолександрівці і Красногорівці. Ще одна людина в області за добу дістала поранення", - йдеться у повідомленні.

Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Філашкін додав, що російські війська за минулу добу 15 разів обстріляли населені пункти трьох районів Донецької області, внаслідок чого є багато руйнувань і пошкоджень будинків і будівель.

За його словами, у Покровському районі одна людина загинула у місті Красногорівка, ще одна — у селі Новоолександрівка Гродівської громади. У Новогродівській громаді внаслідок російських обстрілів пошкоджено чотири приватні будинки. У місті Селидове поранено людину та пошкоджено 14 приватних будинків. У Курахівській громаді пошкоджені адмінбудівлі та три приватні будинки у селищі Гостре, два приватні будинки і промзона у селищі Курахівка.

У Лиманській громаді Краматорського району пошкоджено чотири будинки у селищі Ямпіль, обстріляні села Ямполівка і Терни. Під ворожим вогнем перебували також околиці Костянтинівської громади.

Читайте також: З Очеретиного «Білі янголи» за тиждень евакуювали 10 осіб, серед них 101-річна жінка

У Часовоярській громаді Бахмутського району пошкоджені одинадцять приватних будинків, три багатоповерхівки і дві нежитлові будівлі. У місті Сіверськ пошкоджено будинок.

Начальник ОВА зазначив, що з лінії фронту за минулу добу вдалося евакуювати 130 мирних жителів, у тому числі 19 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу на фронті відбулися 86 бойових зіткнень. Авіація Сил оборони завдала ударів по двох зенітно-ракетних комплексах та 16 районах зосередження особового складу ворога.

Фото: Вадим Філашкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-