Столиця Норвегії підтримає реабілітацію в центрі «Незламні» у Львові

Столиця Норвегії підтримає реабілітацію в центрі «Незламні» у Львові

Укрінформ
Осло, столиця і найбільше місто Норвегії, приєдналося до мережі UNBROKEN Cities. Угоду про партнерство між містами підписали мер Львова Андрій Садовий та мер Осло Ейрік Лае Солберг.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Ми підписали угоду про партнерство з мером міста Ейрік Лае Солберг. Це все для розвитку реабілітації в Україні та підтримки ветеранів та українців, які постраждали від війни. Маємо намір зреалізувати дуже амбітний проєкт, щоб частинка Осло була у Львові», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Осло стало восьмим учасником спільноти UNBROKEN Cities.

Читайте також: У центрі «Незламні» відновлюють зір військовому за власною методикою

Ініціатива UNBROKEN Cities – це об’єднання міст із усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Манчестер, Ліверпуль та Львів стали містами-засновниками та першими учасниками міжнародної мережі. Тепер до ініціативи вже приєдналися німецьке місто Вюрцбург, данське місто Орхус, італійське місто Тренто, французьке місто Канни та норвезьке місто Осло.

Як повідомляв Укрінформ, у Токіо на Конференції з відбудови України делегація зі Львова зустрілася з потенційними партнерами та підписали кілька меморандумів про співпрацю.

Фото: Фейсбук / Андрій Садовий

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-