У Києві водій улаштував стрілянину на дорозі, є поранений

У Києві водій улаштував стрілянину на дорозі, є поранений

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали на Оболоні чоловіка, який влаштував стрілянину на проїжджій частині, унаслідок якої 21-річного громадянина доправили в лікарню.
Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба поліції Києва, передає Укрінформ.

«До поліції надійшло повідомлення про постріли на одній з вулиць Оболонського району. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу та медики. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що між водіями двох автомобілів виник конфлікт на дорозі й водій автомобіля «Рено» здійснив декілька пострілів у бік водія «КамАЗу», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські доправили 21-річного потерпілого до лікарняного закладу для надання йому меддопомоги, а порушника, чоловіка 1987 року народження, затримали. Також правоохоронці вилучили у фігуранта пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями.

Слідчі за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція цієї статті ККУ передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у Житомирі внаслідок стрілянини поранений чоловік.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-