Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

Фото, відео
Укрінформ
Британські волонтери привезли на Львівщину для українських військових 30 пікапів, укомплектованих генераторами та медикаментами.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ. 

«30 позашляховиків – подарунок для наших воїнів від небайдужих людей у Великій Британії. Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт в межах ініціативи фермера Марка Лерда «Пікапи для миру». Позашляховики укомплектували генераторами та медикаментами», - написав Козицький.

Він зазначив, що відповідно до запитів, які військові формування скерували у Львівську ОВА, автомобілі передали оборонцям з 24 ОМБр імені короля Данила, у 150 навчальний центр Командування Сил ТрО ЗСУ та Повітряному командуванню "Захід" Повітряних сил ЗСУ – для підсилення мобільних вогневих груп, які збивають над Львівською областю ворожі ракети та «Шахеди».

Читайте також: Допомога Британії для України вже перевищила $2,5 мільярда

Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ / Фото: Facebook Максима Козицького

«Дякую великому другові нашої області Маркові Лердові, який підтримує ЗСУ ще з 2014 року. За останній рік він разом з друзями передав українським воїнам уже 330 позашляховиків, які допомагають їм пересуватись по бездоріжжю, евакуйовувати поранених та рятувати найцінніше – життя наших людей», - додав очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, у березні британські фермери привезли до Львова 27 пікапів із гуманітарною допомогою для українських захисників у межах акції «Пікапи для миру». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-