У Хмельницькому благодійний забіг зібрав 450 тисяч гривень на РЕБ для прикордонників

У Хмельницькому благодійний забіг зібрав 450 тисяч гривень на РЕБ для прикордонників

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому відбувся благодійний забіг “Сталевий кордон 2.0” на підтримку бойових підрозділів прикордонників. Вдалося зібрати близько пів мільйона гривень.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у забігу взяли участь понад 1300 жителів та гостей регіону, а також військовослужбовці, випускники Національної академії Держприкордонслужби України імені Б. Хмельницького.

Ініціаторами заходу стали громадська організація “Підтримка України та команда Race Expert за сприяння Хмельницької обласної військової адміністрації та міської ради.

У Хмельницькому відбувся благодійний забіг на підтримку бойових підрозділів прикордонників / Фото: Лілія Коцюк, Укрінформ

Цього разу організатори поставили амбітну ціль — зібрати не менше 450 тисяч гривень для придбання портативного радіоелектронного засобу протидії безпілотним апаратам (РЕБ) для підрозділу прикордонників.

Читайте також: На Хмельниччині для війська виділять ₴54 мільйони, отриманих із продажу комунального майна

“Нам вдалося досягти своєї мети завдяки усім небайдужим, що донатами долучилися до збору коштів. Невдовзі наші захисники отримають необхідне обладнання для оборони країни”, - прокоментував результати забігу співорганізатор Олександр Вербіцький.

Діти додали дистанцію 500 метрів, а дорослі — кілометр або три.

Як повідомляв Укрінформ, вінницький волонтерський центр зібрав понад 190 тисяч гривень для ЗСУ на благодійному марафоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-