Рятувальники Рівненщини отримали від німецьких партнерів вантажний автомобіль і пожежне обладнання

Рятувальники Рівненщини отримали від німецьких партнерів вантажний автомобіль і пожежне обладнання

Укрінформ
Рятувальники Рівненської області отримали від партнерів із Німеччини вантажний автомобіль марки Mersedes Daimler Chrysler та пожежно-технічне обладнання.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Фейсбуці.

У ДСНС зауважили, що Рівненщину з робочим візитом відвідала делегація Асоціації пожежної охорони землі Рейнланд-Пфальц Федеративної Республіки Німеччина.

Представники асоціації на чолі із її президентом Франком Йозефом Гехемером, провели зустріч із керівництвом Рівненської обласної військової адміністрації та керівництвом рятувальної служби області.

Зазначається, що європейські друзі передали рятувальникам Рівненщини вантажний автомобіль марки Mersedes Daimler Chrysler 970.21 Gerdtewagen Atemschutz та пожежно-технічне обладнання.

Читайте також: ДСНС і World Central Kitchen підписали меморандум про співпрацю

«Даний автомобіль та обладнання допоможе рятувальникам ще якісніше виконувати службові завдання за призначенням», - зауважили в ДСНС.

Очільник рівненських надзвичайників Володимир Захарчук подякував німецьким колегам за взаємодію та підтримку пожежно-рятувальної служби області.

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня міжнародні партнери передали ДСНС спецобладнання для 202 піротехнічних розрахунків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-