На Рівненщині медики зібрали на благодійному аукціоні понад ₴100 тисяч для ЗСУ

На Рівненщині медики зібрали на благодійному аукціоні понад ₴100 тисяч для ЗСУ

Фото
Укрінформ
На Рівненщині в обласній дитячій лікарні зібрали на благодійному аукціоні понад 100 тис. грн для ЗСУ, серед лотів - книги воїнів-рівнян.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська обласна рада.

«Понад 100 тис. грн для ЗСУ зібрали на благодійному аукціоні в обласній дитячій лікарні. Учасниками акції «Разом до Перемоги» став колектив медпідприємства», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, боролися за різні лоти - картини, які намалювали працівники лікарні, сувенірні чашки, футболки, світшоти з патріотичними принтами, прапори. Розігрували також книги відомих воїнів-рівнян: «Історію впертого чоловіка» Олександра Будька («Терен») з автографом автора та «Вірші з бійниці» загиблого воїна Максима Кривцова («Далі»).

Як розповіли в облраді, особливо запекло розгорнулися торги за лоти, які для аукціону передали захисники із фронту. Серед них - гільзи від автоматів та артилерійських снарядів, прострілені елементи техніки та інше.

Підкреслюється, що гроші передали спільноті Rivne_redblack. Їх спрямують на придбання автомобіля для рівнянина, який воює в складі «Гвардії наступу».

На Рівненщині медики зібрали на благодійному аукціоні понад ₴100 тисяч для ЗСУ / Фото: Рівненська обласна рада

Як інформують в облраді, благодійні акції колектив організовує не вперше. Торік під час благодійного великоднього заходу медики зібрали 42 740 грн, які Rivne_redblack спрямували на закупівлю магазинів для підрозділів «Кракен» та «Азов».

Читайте також: На благодійному аукціоні у Луцьку зібрали ₴10 мільйонів для прикордонників

Як повідомлялося, Рівненська обласна клінічна лікарня зібрала для потреб військових 400 тисяч гривень, ще 50 тисяч перерахувала обласна профспілка - ці кошти передали на FPV-дрони, на підігрівачі для інфузій, ремонт та облаштування укриття на Донеччині для військових медиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-