Укрінформ запустить кампанію «Додому» для українців за кордоном - гендиректор

Укрінформ запустить кампанію «Додому» для українців за кордоном - гендиректор

Укрінформ
В Україні є нагальна потреба у створенні нового інформаційного бренду для людей, які перебувають за кордоном, і Укрінформ запустить кампанію «Додому».

Про це під час Всеукраїнського форуму «Культурна та інформаційна реінтеграція деокупованих територій» заявив генеральний директор Укрінформу Олексій Мацука, повідомляє кореспондент агентства.

«Інший бренд давайте створимо – «Додому». Це для тих, хто зараз за кордоном перебуває і не хоче додому повертатися. Укрінформ буде запускати масштабну кампанію «Додому», - зазначив Мацука.

Щодо нових інформаційних проєктів для окупованих територій, за його словами, робота триває, однак це закрита інформація.

«Ми проводимо певні заходи... Охоплення аудиторії на окупованих територіях кожного тижня становить близько двох мільйонів людей. Але через закритість інформації я не можу повідомити, які саме це заходи», - сказав Мацука.

Читайте також: «Про адмінзаходи не йдеться, виключно про стимули»: Шмигаль щодо повернення українців з-за кордону

Всеукраїнський форум «Культурна та інформаційна реінтеграція деокупованих територій» – це платформа для напрацювання спільних системних дій держави, громадськості, бізнесу та міжнародних партнерів задля повноцінного культурного та інформаційного відновлення деокупованих територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-