Adobe планує додати штучний інтелект у відеоредактор Premiere Pro

Adobe планує додати штучний інтелект у відеоредактор Premiere Pro

Укрінформ
Компанія Adobe заявила, що перебуває на початковій стадії роботи над тим, щоб дозволити використання сторонніх інструментів генеративного ШІ від OpenAI та інших розробників у своєму програмному забезпеченні для редагування відео.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Програма Adobe Premiere Pro широко використовується в телевізійній та кіноіндустрії. Цього року компанія планує додати в застосунок функції на основі ШІ, такі як можливість заповнювати частини сцени об'єктами, згенерованими ШІ, або прибирати відволікаючі фактори зі сцени без будь-якої ручної роботи з відеоредактором, пише видання.

Обидві ці функції покладатимуться на Firefly, модель ШІ, яку Adobe вже впровадила у своєму програмному забезпеченні Photoshop для редагування нерухомих зображень.

Читайте також: Spotify запустила бета-версію плейлістів із штучним інтелектом

Adobe також заявила, що розробляє спосіб, який дозволить користувачам використовувати сторонні інструменти OpenAI, а також стартапів Runway і Pika Labs для створення і використання відео в Premiere Pro.

Як повідомляв Укрінформ, Adobe представила помічника AI Assistant, який працює на базі штучного інтелекту і здатен аналізувати PDF-файли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-