ДОТ уклав договори з трьома новими компаніями на постачання продуктів для військових

ДОТ уклав договори з трьома новими компаніями на постачання продуктів для військових

Укрінформ
Державний оператор тилу уклав договори про постачання продуктів харчування для Збройних сил України з трьома новими компаніями на заміну двом, які не виконали договір у повному обсязі.

Про це повідомив Державний оператор тилу, передає Укрінформ.

ДОТ розвʼязує точкові питання щодо допостачання окремих категорій. Загалом станом на 19 квітня військові частини забезпечені безперебійним харчуванням.

"Протягом двох перших тижнів забезпечення ЗСУ харчуванням було зафіксовано невиконання в повному обсязі постач від ТОВ “Твій Хліб” та ТОВ “Черкаський м'ясокомбінат”, - зауважили у ДОТ.

Відтак ДОТ за результатами збору комерційних пропозицій укладає договори з трьома новими постачальниками - ТОВ “Аделін”, ТОВ “Охтирка м’ясопродукт” і ТОВ “Торгова компанія “Агропродпром-сервіс”. На раніше законтрактованих постачальників також розподілені додаткові області.

ТОВ “Аделін” відтепер приймає заявки по Львівській області. У цього підприємства є досвід постачання продуктів Національній гвардії України. 

ТОВ "Охтирка м’ясопродукт" забезпечуватиме постачання у Вінницькій області. Раніше компанія здійснювала постачання Державній прикордонній службі та Міністерству оборони.

Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька області перерозподілені на ТОВ “Торгова компанія “Агропродпром-сервіс”, яке раніше постачало харчування Міноборони.

ТОВ “Контракт Продрезерв 5” виконує постачання для підрозділів у Донецькій, Дніпропетровській, Київській областях та Києві.

Читайте також: Державний оператор тилу уклав договори на постачання хліба для ЗСУ

ТОВ “Фудгранд” додатково до попередніх зобов'язань включилось в обслуговування Харківської та Чернігівської областей, ТОВ “Буський консервний завод” додатково обслуговує Житомирську область, а ТОВ “Юг Прод Торг” - додатково Запорізьку, Черкаську, Кіровоградську області. 

Згідно з умовами договорів, тим постачальникам, які не виконали умови контрактів, будуть нараховані пеня та штрафи. 

Як повідомляв Укрінформ, за словами міністра оборони Рустема Умєрова, протягом останніх 200 днів Міноборони повністю змінило архітектуру закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-