Міноборони: Із повістками для звірки облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів

Міноборони: Із повістками для звірки облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів

Укрінформ
Отримана повістка для звірки облікових даних не виключає для громадянина можливості звернутися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

Про це уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець сказав Арміяінформ, передає Укрінформ.

«Навіть якщо в тебе є повістка — це не забороняє жодним чином (прийти в рекрутинговий центр. — Ред.), в тебе є можливість прийти і себе знайти, зрозуміти, на яку вакансію ти ще можеш податися, підібрати для себе», — розповів Бежевець.

При цьому він уточнив, що йдеться про наявність повістки на руках у людини для звірки облікових даних.

«Не говоримо про повістку, коли людина вже пройшла ВЛК і вже фактично готова до відправлення в частину, ні. По повістках, які надаються людям для звірки облікових даних, — навіть після цього людина може прийти і пошукати собі вакансію, пошукати собі місце в конкретній бригаді на конкретну посаду. Це працює», — заявив представник МОУ.

Бежевець також повідомив про відкриття в Україні чергового рекрутингового центру для залучення громадян на службу в Сили оборони України. Зокрема, 14-й рекрутинговий центр відкрився в місті Кременчук Полтавської області.

За словами Бежевця, результати роботи вже відкритих рекрутингових центрів — позитивні і обнадійливі.

«З приводу статистики. Вона, на наш погляд, цілком позитивна і обнадійлива. Більше 2 тисяч звернень, ближче вже до 3 тисяч звернень за час розвитку цих центрів, бо вони тільки зараз започатковуються, розвиваються, уже надійшло. І більше 300 людей знаходяться в процесі оформлення на тій чи іншій стадії у руху до своєї посади у військовій частині», — розповів представник МОУ.

Читайте також: У Кривому Розі відкрили центр рекрутингу для ЗСУ

Міноборони, за словами Бежевця, активно відкриває центри фактично в усіх регіонах України.

«Ця мережа, безсумнівно, дасть змогу тим, хто, можливо, ще сумнівається, все ж таки прийти, задати питання і відшукати себе в Збройних Силах України», — наголосив представник МОУ.

Як повідомлялось, днями відбулось відкриття 13-го рекрутингового центру - в Павлограді Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-