Для військових і працівників органів МВС запускають два сервіси

Для військових і працівників органів МВС запускають два сервіси

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив про запуск електронного кабінету постраждалого та контактного центру з питань соціального захисту для військовослужбовців та працівників органів системи МВС.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба МВС. 

«Сьогодні запускаємо два сервіси для військовослужбовців та працівників органів системи МВС», - заявив Клименко.

Міністр зазначив, що перший сервіс - електронний кабінет постраждалого на сайті МВС України: «Там військовослужбовці НГУ, ДПСУ, поліцейські, ДСНСники, які мають статус постраждалих, а також члени їхніх родин, можуть отримати доступ до своїх облікових даних та залишити запит на медичну, психологічну, юридичну допомогу».

Для цього необхідно лише зареєструватися в Єдиному вікні для громадян

Окрім цього Клименко повідомив, що розпочинає роботу контактний центр із питань соціального захисту - 1536. Фахівці «гарячої лінії» з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 консультуватимуть щодо отримання психологічної, медичної та грошової допомоги, нарахування пільг, призначення пенсії тощо.

Читайте також: У Міноборони пояснили, як буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного

«Доступна та зрозуміла державна соціальна політика — це те, що ми маємо гарантувати нашим Героям», - наголосив глава МВС.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні запустили єдину онлайн-платформу, де зібрана повна інформація про ключові сервіси допомоги постраждалим унаслідок війни.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-