Збірна України з футболу покаже якісний футбол у відборі Євро-2020 - Болбат

Збірна України з футболу покаже якісний футбол у відборі Євро-2020 - Болбат

Укрінформ
Захисник збірної України з футболу Сергій Болбат поділився очікуваннями від стартових матчів національної команди у відборі Євро-2020.

Сергій Болбат після тренування на “Олімпійському” в інтерв’ю Zbirna.com, зокрема, запевнив, що у відбіркових матчах проти Португалії (22 березня) і Люксембурга (25 березня) “синьо-жовті” продемонструють якісний футбол.

“У мене достатньо мотивації виступати і за клуб, і за збірну. Зараз потрібно перемикатися на справи національні, адже вже зовсім скоро у нас перша гра відбіркового циклу чемпіонату Європи проти збірної Португалії. Тут інші завдання, інший турнір. А що стосується настрою, то все добре.

Чи важче досягати позитивного результату на виїзді? Думаю так. Важче буде домогтися максимуму, адже одна справа грати перед своїми фанами, а інша - на полі суперника. Навіть ось зараз наскільки приємніше тренуватися, коли на трибунах зібралося стільки людей. Спасибі їм за підтримку. Втім, незважаючи ні на що, ми прагнутимемо показати якісний футбол і приїхати додому не з порожніми руками.

У нас зараз, вважаю, підібралася сильна команда, тому ми постараємося подарувати свято країні і опинитися серед кращих збірних Європи”, - сказав Болбат.

Читайте також: Сьогодні збірна України у складі 25 футболістів вирушить до Лісабона

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня "жовто-сині" стартують у кваліфікації Євро-2020 виїзним поєдинком з португальцями в Лісабоні, а 25 березня зустрінуться з Люксембургом. Початок матчів - о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-