Тренер Берінчика Голуб: За нас вболіватиме вся країна, зробимо все, щоб пояс приїхав додому

Тренер Берінчика Голуб: За нас вболіватиме вся країна, зробимо все, щоб пояс приїхав додому

Укрінформ
Тренер Дениса Берінчика розповів про підготовку свого боксера до поєдинку проти мексиканця Наваретте за титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі.

Про це Єгор Голуб висловився у коментарі «Колу Спорту», передає Укрінформ.

«Я знав, що буде наш суперник Наваретте десь приблизно у лютому місяці, тому я вже дивився його поєдинки і до цього я бачив його поєдинки, тому вже складав собі аналіз, що нам потрібно напрацьовувати. Тому розбираємо, разом із Денисом дивились поєдинки, аналізували, тому готуємось.

Все проходить за планом, ми приїхали на збір дуже завчасно, ми вже тренуємось два місяці, попереду – ще два місяці підготовки, все Слава Богу, все йде за планом. Готуємось, щоб пояс привезти додому. Ми завжди готувались приблизно 9-10 тижнів. На цей раз – це буде 17. Тому ми вже працюємо восьмий тиждень і з понеділка наша праця буде ще більшою, будуть більші об’єми», - сказав Голуб.

Тренер зауважив на важливості цього поєдинка для себе та свого підопічного.

«Для нас з Денисом – це важливий бій. Я не знаю, не можу сказати, що в нас не було неважливих поєдинків, для нас кожен бій важливий, так це бій за титул чемпіона світу. Це наша мета, це наша мрія. Додаткової мотивації нам не потрібно, ми знаємо, що за нас вболіватиме вся країна, всі наші друзі, всі наші сім’ї. Ми вмотивовані, працюємо плідно в таборі і зробимо все, щоб пояс приїхав додому. Ми готуємось і віримо в перемогу. Вірю в себе, вірю в Дениса, вірю в наш тандем, що все вийде, що ми зробимо свою мрію, до якої Денис дуже довго йде і до якої я йду вже з ним з 18-го року», - додав тренер.

Читайте також: Берінчик проведе боксерський бій за титул чемпіона світу 18 травня

Поєдинок Берінчик – Наваретте відбудеться 18-го травня в американському Сан-Дієго.

Фото: пресслужба К2 Promotion

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-