Відомий тренер Олександр Бабич оцінив шанси збірної України на Євро-2024

Відомий тренер Олександр Бабич оцінив шанси збірної України на Євро-2024

Укрінформ
Екстренер «Кривбаса», «Чорноморця» та «Маріуполя» Олександр Бабич висловився щодо перспектив футбольної збірної України на Євро-2024, що відбудеться влітку.

Як повідомляє «Український футбол», на думку Бабича, наша команда має гарний підбір виконавців, які можуть стати непростим суперником для кожної збірної, передає Укрінформ.

«У нас нині дійсно гарне покоління і вік у гравців відмінний. Я вважаю, що потрібно йти покроково, але ми не будемо глядачами на турнірі. Наша збірна відповідає рівню чемпіонату, а якщо ще й попрацювати тактично, то шанси на успіх підвищуються.

«Ми бачимо, що в нас є футболісти, які стабільно грають у Європі, в «Динамо» і «Шахтарі». У команді є баланс досвідчених футболістів і молодих. Більшість гравців у розквіті футбольного життя. Упевнений, що ми підготуємося правильно і піднесемо сюрпризи суперникам», - заявив тренер.

Читайте також: УЄФА розширила заявки команд на Євро-2024 до 26 гравців

Додамо, що у фінальній частині турніру, який пройде 14 червня – 14 липня, на груповій стадії підопічні Сергія Реброва зіграють проти збірних Румунії, Словаччини і Бельгії.

Перед поєдинками чемпіонату Європи-2024 українська збірна у червні проведе три спаринги з командами Польщі, Молдови та Німеччини.

Фото: dynamo.kiev.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-