Tesla передумала закривати роздріб і підняла ціни на дві моделі

Tesla передумала закривати роздріб і підняла ціни на дві моделі

Укрінформ
Виробник електромобілів Tesla відмовився від планів закрити більшість роздрібних магазинів, що дозволило б компанії знизити ціни на свою продукцію в середньому на 6%.

Про це повідомляє Медуза.

Tesla заявила, що в останні два тижні перевірила ефективність кожного зі своїх магазинів і вирішила закрити вдвічі менше торгових точок, ніж планувалося спочатку. Через це компанії доведеться підняти ціни на електромобілі в середньому на 3% по всьому світу.

Подорожчання відбудеться після 18 березня і торкнеться седана Model S і кросовера Model X. Підвищення цін не торкнеться базової версії седана Model 3 за 35 тисяч доларів — тільки більш дорогої комплектації моделі.

Читайте також: Китай видав Tesla кредит на $521 мільйон на будівництво заводу

Model 3 — самий доступний електромобіль в лінійці Tesla. Компанія довгий час не могла вийти на необхідні обсяги його виробництва через що чого несла збитки і стала об'єктом розслідування про обмані інвесторів.

Model 3 випускається з 2017 року, але базова версія цієї моделі, яка коштує 35 тисяч доларів, з'явилася в продажу тільки в березні. Ціна Model S починатиметься від 70 тисяч доларів, Model X — від 79 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-