Samsung показав, як його новий планшет працює під водою

Samsung показав, як його новий планшет працює під водою

Відео
Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung Electronics продемонструвала, як її новий планшет Galaxy Tab S9 Ultra продовжує працювати у звичайному режимі після того як його опустили в акваріум із водою.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі компанії.

«Galaxy Tab S9 Ultra виводить гасло «робота з будь-якого місця» на абсолютно новий рівень. Завдяки своєму стандарту захисту IP68, Galaxy Tab S9 Ultra захищений від води пилу та навіть проти жорстких зовнішніх елементів», - заявили у Samsung Electronics.

Зазначається, що при повному зануренні під воду продуктивність Galaxy Tab S9 Ultra залишається незмінною — відтворення відео та відображення тексту, написаного за допомогою пера S Pen, відбуваються без затримки.

«Серія Galaxy Tab S9, яка ідеально підходить для активного відпочинку на свіжому повітрі, є ідеальним компаньйоном для кемпінгу та походів, оскільки її конструкція включає міцність і зручність для носіння», - додали у компанії.

Читайте також: Oukitel випустила планшет із 5G, який може працювати до 180 днів без підзарядки

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейська компанія Samsung Electronics у середу, 26 липня, презентувала низку нових гаджетів - нові гнучкі смартфони, планшети та смартгодинники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-