Samsung Electronics розробляє обручку для здоров’я

Samsung Electronics розробляє обручку для здоров’я

Відео
Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung Electronics розробляє обручку для здоров’я Galaxy Ring, представлення якої заплановане цього року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yonhap.

За словами голови мобільного підрозділу Samsung Electronics Те Мун Ро, Galaxy Ring більше підходить для носіння протягом тривалого часу, ніж розумний годинник Galaxy Watch, і може більш тривалий час автономно працювати, оскільки пристрій буде зосереджений лише на функціях здоров’я.

«Galaxy Watch має свої переваги, але деякі споживачі відчувають дискомфорт від необхідності постійно носити годинник, і тому Galaxy Watch недостатньо, щоб надсилати важливу інформацію про стан здоров’я в Samsung Health і аналізувати її цілодобово, цілий тиждень і 365 днів на рік. Ось чому нам потрібна обручка», - сказав Ро.

Зазначається, що Galaxy Watch — це розумний годинник від Samsung, який має різноманітні функції для здоров’я та фітнесу, а також служить дистанційним керуванням для смартфона.

Читайте також: Samsung представив домашнього робота-компаньйона зі штучним інтелектом

Презентація Galaxy Ring запланована на пізніше цього року.

Як повідомляв Укрінформ, на конференції Unpacked у Сан-Хосе (США) компанія Samsung представила телефони Galaxy S24, S24+ і S24 Ultra, оснащені інструментами штучного інтелекту, які засновані на технології Gemini від Google.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-