SkyUp відкрила нові рейси з Харкова й Запоріжжя

SkyUp відкрила нові рейси з Харкова й Запоріжжя

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines запустила продаж квитків на чотири нові напрямки з Харкова та один - із Запоріжжя.

Про це  SkyUp Airlines повідомляє у Facebook

"Харкове та Запоріжжя, святкуємо? На www.skyup.aero стартує продаж квитків на нові регулярні рейси", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рейс Харків – Барселона (Іспанія) стартує з 25 травня і здійснюватиметься щосереди та щосуботи. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 3025 грн.

Перший рейс Харків – Ларнака (Кіпр) відбудеться 30 травня та здійснюватиметься щочетверга. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2346 грн.

Також із Харкова SkyUp Airlines розпочне польоти до Ріміні (Італія)  з 2 червня та літатиме щонеділі. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2617 грн.

Рейс Харків – Кутаїсі (Грузія) стартує з 2 червня і здійснюватиметься щовівторка та щоп’ятниці. Вартість квитка в один бік без багажу від 2210 грн.

Читайте також: SkyUp відкриє чотири нові міжнародні рейси з Одеси

Крім того, рейси Запоріжжя – Барселона (Іспанія) від SkyUp Airlines розпочнуться з 25 травня, виконуватимуться по середах і суботах. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2875 грн.

Як повідомлялося, лоукостер SkyUp Airlines заснований у червні 2017 року. Польотну програму почав здійснювати у травні 2018 року.

Станом на січень 2019 року флот авіакомпанії налічував п'ять повітряних суден: чотири літаки типу Boeing 737-800 NG на 189 місць і один Boeing 737-700 NG на 149 місць.

Авіакомпанія здійснює рейси як на регулярній, так і на чартерній основі.

У 2018 році пасажиропотік SkyUp Airlines становив 442 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-