Реєстрація на чартерні рейси МАУ з

Реєстрація на чартерні рейси МАУ з "Борисполя" стала повністю автоматизованою

Укрінформ
Реєстрація на чартерні рейси авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", що відлітають з аеропорту «Бориспіль»,  з 20 березня  стала повністю автоматизованою.

Про це повідомляє МАУ в Facebook

"Починаючи з 20 березня, реєстрація на чартерні рейси, що відлітають з Міжнародного аеропорту «Бориспіль», стає повністю автоматизованою. Відтепер вам потрібно не раніше, ніж за 24 години до вильоту скористатися нашим сайтом або мобільним додатком та отримати посадковий талон", - ідеться в повідомленні.

Якщо пасажир не встиг зареєструватися на рейс із дому, він може це зробити в аеропорту, де працюють п’ять кіосків самореєстрації.

Читайте також: Нові правила авіаперевезень: що зміниться для пасажирів

Зазначається, що оформлення багажу також  стає повністю автоматизованим, і більше не потрібно чекати на відкриття стійок реєстрації.  За шість годин до вильоту для пасажирів починають працювати вісім кіосків самостійної реєстрації багажу, де можна буде зважити валізу, отримати багажну бірку та відправити сумку на стрічку транспортера.

Як відомо, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» заснована в 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності. Авіакомпанія з'єднує Україну з понад 50 містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у понад 3 тис. міст світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-