У Кропивницькому студенти зліпили майже півтори тисячі вареників на фронт

У Кропивницькому студенти зліпили майже півтори тисячі вареників на фронт

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому студенти та викладачі фахового коледжу харчування та торгівлі долучились до акції «Вареникотерапія», під час якої за годину зліпили майже 1,5 тисячі вареників на фронт.

Про це повідомляє місцеве видання «Златопіль», передає Укрінформ.

«Кропивницький долучився до встановлення світового рекорду з масового ліплення вареників за годину. Акцію назвали «Вареникотерапія». Ініціатори проєкту «Міжнародний штаб допомоги українців», а ліпили вареники студенти та викладачі Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі. У Кропивницькому планувалося зліпити 1000 вареників, але вийшло трішки більше – 1429. Вареники поїдуть на фронт», - повідомляє видання.

За їхньою інформацією, вареники у Кропивницькому ліпили з картоплею і капустою. До придбання продуктів долучилися аграрії, які напередодні привезли необхідну продукцію.

Читайте також: До кількох деокупованих населених пунктів доставили 11 тонн гуманітарної допомоги

Загалом, до акції «Вареникотерапія» долучилися 17 країн світу з різних континентів. Її мета – показати світу українську кухню та нагодувати захисників.

У Кропивницькому студенти зліпили майже півтори тисячі вареників на фронт / Фото з сайту zlatopil.com

«По закінченню відведеного часу, учасники з різних куточків світу в режимі онлайн, відзвітували про кількість зліплених вареників. Всього наліпили понад 7 тисяч. Тож світовий рекорд з масового ліплення вареників за годину було встановлено», - додає видання.

Зазначається, що в інших країнах світу вареники продаватимуть, а виручені кошти будуть спрямовані на ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-