У запорізькому будинку, в який влучила ракета, частково завершили кладку стін

У запорізькому будинку, в який влучила ракета, частково завершили кладку стін

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі в п'ятиповерховому будинку, в який влучила ракета, завершують цегляну кладку стін. Змонтували плити перекриття, сходові марші.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

“У будинку по вул. Незалежної України, 67 завершили цегляну кладку стін на першому, другому і третьому поверхах, розпочали роботи на четвертому поверсі. Змонтували плити перекриття, сходові марші.

Крім того, будівельники влаштували монолітний пояс з першого по третій поверх зруйнованої частини 2-го, 3-го, 4-го під’їздів.

“Продовжуємо демонтажні роботи у квартирах 1-го, 2-го та 4-го під’їздів, влаштування балконних конструкцій, встановлення вікон та влаштування мереж електропостачання”, - додали в службі.

У Запоріжжі у будинку, в який влучила ракета, частково завершили кладку стін / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Раніше повідомлялося, що 2 березня 2023 року у Запоріжжі у третій під'їзд п'ятиповерхового будинку влучила ракета. Загинули 13 людей, серед них і 8-місячна дівчинка. Загалом у будинку 80 квартир, третина з яких була повністю зруйнована, ще частина - пошкоджена.

Читайте також: У Запоріжжі до кінця року відбудують 12 зруйнованих Росією багатоповерхівок

Планується відновлення 2,3,4 підʼїздів, влаштування інженерних мереж водопостачання, водовідведення, опалення, газопостачання, електропостачання, ремонт та відновлення покрівлі, ремонт всіх квартир та сходових клітин, утеплення фасаду та благоустрій. Загальна вартість робіт (згідно з договором) - 133,1 млн грн. Роботи виконуються коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-