Київщина розриватиме договори з підрядниками, які зривають графіки відбудови

Київщина розриватиме договори з підрядниками, які зривають графіки відбудови

Укрінформ
Київська обласна державна адміністрація розірве договори з деякими підрядниками, які зривають графіки відбудови пошкоджених обʼєктів коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Про це у Фейсбуці за підсумками наради щодо відновлення в Київській області пошкоджених обʼєктів написав очільник Київської ОДА Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

«На більшості об'єктів тривають активні роботи. На деяких з них готовність перевищує 70%, деякі вже незабаром буде введено в експлуатацію. На жаль, не всі підрядники виконують свої зобов'язання. Маємо випадки, коли на деяких об'єктах готовність робіт ледь перевищує 15-20%, і зірваний графік робіт. Питання будемо вирішувати кардинально. Плануємо розривати договір з підрядником, який взявся відбудовувати садочок «Каштан» в селі Бишів. До нього будуть також застосовані штрафні санкції», - написав Кравченко.

Також, за його словами попередження винесли ще двом підрядникам, які відновлюють декілька об'єктів. Як зазначив Кравченко, в цих випадках також зірвані терміни виконання робіт, недостатня кількість працівників на об'єктах. Підрядникам дали місяць на виправлення ситуації.

Читайте також: Уряд виділив додаткові189,5 мільйона для відновлення будинків Київщини

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області вже відновлено майже 17,5 тис. об’єктів, пошкоджених внаслідок вторгнення Росії.

Фото: Руслан Кравченко/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-