Гумдопомогу для Венесуели передаватимуть “живим ланцюгом” - Гуайдо їде на кордон

Гумдопомогу для Венесуели передаватимуть “живим ланцюгом” - Гуайдо їде на кордон

Укрінформ
Глава Національної асамблеї Венесуели Хуан Гуайдо, визнаний багатьма країнами в.о президента країни, вирушить на кордон із Колумбією для отримання допуску у країну гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Reuters.

«Лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо планує в четвер вирушити до колумбійського кордону в колоні автомобілів, щоб отримати гуманітарну допомогу», - йдеться в повідомленні.

За словами Гуайдо, він здійснить поїздку з Каракаса в компанії близько 80 депутатів від контрольованого опозицією конгресу, який він очолює.

Читайте також: Мадуро закрив для гумдопомоги ще один морський шлях у Венесуелу

Як зазначає видання, досі незрозуміло, як саме Гуайдо планує надати допомогу з доставкою. Опозиційні діячі пропонують сформувати людські ланцюжки через колумбійський кордон, щоб передавати посилки з гуманітарною допомогою від людини до людини.

Уряд президента Мадуро, якого не визнають США і більшість західних країн, заперечує, що в країні існує економічна криза. Він відмовився від міжнародної гуманітарної (їжа та медичні засоби) допомоги, звинувачуючи лідера опозиції Гуайдо, який у січні проголосив себе виконуючим обов'язки президента, у спробі завдяки американській допомозі скинути існуючий уряд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-