Вибори у Конгрес: кібербезпека США заявила про відсутність загроз для голосування

Вибори у Конгрес: кібербезпека США заявила про відсутність загроз для голосування

Укрінформ
У день голосувань на проміжних виборах до Конгресу США Агентство з питань кібербезпеки та безпеки інфраструктури (CISA) не виявило загроз для виборчого процесу та підрахунку голосів.

З такою заявою виступив на пресконференції у Вашингтоні високопоставлений представник CISA, передає Укрінформ із посиланням на WSJ.

«Ми, як і раніше, не спостерігаємо жодної конкретної чи реальної загрози щодо порушення виборчої інфраструктури сьогодні і зберігаємо високу впевненістьу виборчому процесі», - наголосив представник відомства.

CISA є головним кіберпідрозділом Міністерства внутрішньої безпеки. Агентство співпрацює з державними та місцевими виборчими чиновниками, а також технологічними фірмами, щоби забезпечити підтримку в разі можливих загроз безпеці виборів.

Читайте також: У США відбуваються проміжні вибори до Конгресу

Як повідомлялося, напередодні представник близького оточення путіна, керівник «фабрики тролів» у Санкт-Петербурзі та ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що його структури втручалися і будуть втручатися у вибори в США. У Держдепартаменті назвали ці коментарі «нахабним зізнанням» не лише наближеної до кремля особи, а й вищого керівництва рф, без згоди якого Пригожин не робив би таких заяв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-