Чарльз ІІІ подякував за підтримку після виявленої у нього онкології

Чарльз ІІІ подякував за підтримку після виявленої у нього онкології

Укрінформ
Король Великої Британії Чарльз ІІІ у неділю висловив щиру подяку за слова підтримки після того, як у нього виявили рак.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

«Як відомо усім, хто постраждав від раку, такі добрі думки є найбільшою розрадою та підбадьоренням», – йдеться у заяві британського короля.

Чарльз ІІІ додав, що був приємно вражений, що його публічна заява про виявлену онкологію допомогла іншим людям із діагнозом.

«Не менш приємно чути, що те, що я поділився своїм власним діагнозом, допомогло покращити суспільне розуміння і висвітлити роботу всіх тих організацій, які підтримують хворих на рак та їхні родини у Великій Британії та у всьому світі. Моє постійне захоплення їхньою невтомною турботою та відданістю ще більше посилюється завдяки моєму особистому досвіду», – заявив він.

У Букінгемському палаці підтвердили, що король хворіє на рак, але уточнили, що це не рак простати. Точний тип онкології, діагностований британському монарху, не розголошується.

Читайте також: Чарльз III зробив першу публічну заяву після діагностування раку

Як повідомлялося, у короля Чарльза III діагностували рак, і він призупинить виконання своїх державних обов'язків, щоб пройти курс лікування. Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак сказав, що онкологічне захворювання у короля Великої Британії Чарльза III діагностували на ранній стадії

26 січня Чарльз III прибув до приватної лікарні у Лондоні, де йому провели планову операцію на простаті.

Фото: Facebook / The Royal Family

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-