У Болгарії митники знайшли у вантажівці героїну з Ірану на €8,5 мільйона

У Болгарії митники знайшли у вантажівці героїну з Ірану на €8,5 мільйона

Укрінформ
Болгарські митники вилучили 403 кілограми героїну, знайденого у вантажівці з турецькою реєстрацією, що прямувала з Ірану до країн Західної Європи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AP.

"Болгарські митники повідомили, що вилучили 403 кілограми героїну, знайденого у вантажівці з турецькою реєстрацією, що прямувала з Ірану до країн Західної Європи", - йдеться у повідомленні.

Героїн знаходився у 618 пакетах, захованих всередині офіційно заявлених 156 спальних матраців, які перевозили у вантажівці. Чиновники оцінили наркотичні засоби у 8,5 мільйона євро (майже 9 мільйонів доларів).

Вантаж конфіскували на турецькому кордоні, повідомив у суботу прокурор міста Хасково Іван Стоянов. Вважається, що вилучені наркотики походять з Ірану та були призначені для розповсюдження в деяких з 27 країн ЄС, сказав він.

Читайте також: У Греції у водія вантажівки вилучили кокаїн вартістю понад €2 мільйони

Турецький водій вантажівки був затриманий та може отримати до 20 років ув'язнення, якщо його визнають винним у торгівлі наркотиками.

Болгарія, яка знаходиться на наркошляху з країн Близького Сходу у Західну Європу, впродовж останніх років вжила масштабних заходів для запобігання торгівлі наркотиками.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці січня у графстві Ланкашир британська поліція виявила в автомобілі партію канабісу на £3 мільйони (понад $3,8 мільйона).

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-