Україна в липні виробила більше артилерійських снарядів, ніж торік - Камишін

Україна в липні виробила більше артилерійських снарядів, ніж торік - Камишін

Укрінформ
Українська оборонна галузь у липні 2023 року виробила більше мінометних і артилерійських снарядів, ніж за весь минулий рік.

Про це в інтерв’ю The New York Times сказав міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, передає Укрінформ із посиланням на Мінстратегпром.

"Олександр Камишін розповів, що український ОПК постійно нарощує потужності і за минулий місяць виробив в рази більше мінометних і артилерійських снарядів, ніж за весь 2022 рік", - йдеться у повідомленні Мінстратегпрому.

Камишін наголосив на необхідності й надалі постійно збільшувати власну виробничу потужність, аби бути спроможними надати достатню кількість снарядів і техніки для Сил оборони та наблизити перемогу у війні з Росією.

Читайте також: Укроборонпром піднявся в рейтингу ТОП-100 оборонних компаній світу

Міністр зазначив, що в українському оборонно-промисловому комплексі задіяні сотні заводів з виробництва зброї, значна їхня частина сконцентрована на виробництві боєприпасів і безпілотників. За його словами, також триває виробництво бронетехніки, як і транспортних засобів.

Як повідомлялося, найбільший німецький виробник зброї компанія Rheinmetall відкриє завод з виробництва бронетехніки в Україні.

Фото: Укроборонпром

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-