У «влади» Криму кардинально змінюється риторика - Ташева

У «влади» Криму кардинально змінюється риторика - Ташева

Укрінформ
В окупаційної влади Криму кардинально змінюється риторика на фоні українського контрнаступу, на півострові починають формувати списки на евакуацію.

Про це повідомила постійна представниця Президента в Криму Таміла Ташева в ефірі Радіо НВ, передає Укрінформ. 

"Останні місяці узагалі з початку повномасштабного вторгнення зміни в риториці окупаційної влади Криму кардинальні. Якщо спочатку вони говорили, що "Крым с россией навсегда", то зараз вони ці наративи змінюють на те, що Крим вони будуть захищати", - заявила вона.

За словами Ташевої, разом зі зміною цих наративів окупаційна влада Криму вибудовує також свою подальшу риторику.

"Вони на території півострова щонайменше пів року будують оборонні споруди, навіть на Південному березі Криму, що узагалі є дивним. Вони намагаються перед населенням показати, що хороші господарники, що можуть захистити Крим - облаштовують бомбосховища, накопичують запаси їжі та води", - зазначила Ташева.

Читайте також: Звільнення Криму буде серйозним ударом по російському імперіалізму – МЗС Чехії

Також постійна представниця Президента у Криму заявила про те, що з різних джерел надходить інформація про те, що на півострові починають формувати списки на евакуацію: "Є інформація про ці списки у Красноперекопську, Джанкої і навіть по Сімферополю та Сімферопольському району". 

Ташева наголосила, що окупаційна влада Криму розуміє, що Україна буде відвойовувати цю територію.

Як повідомлялося, у Мінреінтеграції назвали перші кроки Української держави в Криму після деокупації. Йдеться про забезпечення безпеки, демілітаризацію російських військових баз, притягнення до відповідальності держзрадників, відновлення органів державної влади, забезпечення інформаційної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-