В окупованому Криму російські військові жорстоко побили людей у кафе

В окупованому Криму російські військові жорстоко побили людей у кафе

Укрінформ
У кримському селищі Чорноморське (Акмечит) російські військові з 81-ї добровольчої бригади «Медведи» увірвалися до кафе, почали стріляти у повітря та жорстоко побили відвідувачів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода, яке веде моніторинг ситуації.

Відео з камер спостереження з'явилося у групі селища в російській соцмережі. На записі видно, як люди у військовій формі ображають цивільних, б'ють їх палицями, стріляють у повітря та поруч із головами. Напад, як стверджується, стався в ніч із 23 на 24 лютого. «Моя кохана людина у тяжкому стані в лікарні… У мене серце кров'ю обливається від звірства», - написала в соцмережах одна з очевидиць.

Вона закликала поширювати відео, а пізніше розповіла журналістам подробиці нападу. За словами жінка, у двох військових виник конфлікт із відвідувачами кафе, де вони відзначали 23 лютого. «Їм щось не сподобалося, і вони викликали підкріплення з підрозділу «Медведь», - стверджує свідчиня.

Російські пропагандистські провоєнні Телеграм-канали пишуть, що за фактом нападу порушено кримінальну справу (офіційно про це не повідомлялося).

Читайте також: Чубаров нагадав про мітинг у Сімферополі в 2014 році: Люди не дали Москві бажану картинку

Добровольча 81-а бригада «Медведи» створена 2023 року в окупованому Криму. Вона входить до ПВК «Редут», яку контролює міноборони РФ. «Медведь», ймовірно, дислокується у військовому містечку у селі Перевальне Сімферопольського району.

Як повідомляв Укрінформ, у Сакському районі окупованого Криму партизани виявили російський командний пункт С-400.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-