У Києві відбулася прем'єра фільму «Я, «Побєда» і Берлін»

У Києві відбулася прем'єра фільму «Я, «Побєда» і Берлін»

Фото
Укрінформ
У Києві відбулася прем’єра художнього фільму «Я, «Побєда» і Берлін» режисерки Ольги Ряшиної за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін).

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство з питань кіно повідомляє у Фейсбуці.

«Подія зібрала чисельних представників преси, команду і зірок фільму, велику кількість зіркових гостей. Фільм представляли актор Іван Бліндар, актриса Марія Стопник, продюсери фільму Олексій Терентьєв, Ольга Пантелеймонова, Юрій Артеменко й представники Благодійного фонду ім. Кузьми Скрябіна», - йдеться у повідомленні.

Крім того, гостями показу стали українські зірки, інфлюенсери, телеведучі, друзі, гурт «СКРЯБІН» і родина Андрія Кузьменка - дружина Світлана та донька Барбара.

Читайте також: Фільм «Смак Свободи» за тиждень прокату зібрав ₴1,6 мільйона - Держкіно

Особливими гостями заходу стала низка топових музикантів, які працювали над саундтреком - Wellboy, Женя Галич та гурт O.TORVALD, ТНМК, Тіна Кароль, "Антитіла" та панк-бенд STRINGY.

За сюжетом фільму звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту - обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло, що все пішло шкереберть.

Виробництво: UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та компанії Golden Tile.

Читайте також: До 100-річчя Параджанова на кінофесті «Миколайчук-OPEN» покажуть «Тіні забутих предків»

Дистрибʼютором фільму виступає B&H Film Distribution Company.

Як повідомлялося, художній фільм «Я, «Побєда» і Берлін» режисерки Ольги Ряшиної виходить у прокат 14 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-