У Львові квитки на премʼєру реп-мюзиклу про Розстріляне відродження розпродали менш як за добу

У Львові квитки на премʼєру реп-мюзиклу про Розстріляне відродження розпродали менш як за добу

Укрінформ
Менш ніж за добу квитки на премʼєру реп-мюзиклу про письменників Розстріляного відродження «Ти [Романтика]» у Львівській опері були розпродані.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили організатори.

«14 березня проєкт МУР у своєму Інстаграмі анонсував, що на основі першого альбому-мюзиклу про письменників Розстріляного відродження "Ти [Романтика]" поставлять театральну виставу. Подія відбудеться 29 квітня у Львівському оперному театрі. Ми б з радістю поділилися посиланням на продаж квитків, але їх розкупили менше, ніж за 20 годин, - зазначають організатори VINIL Concert agency.

Зала Оперного театру розрахована на тисячу глядачів.

Проєкт МУР наприкінці лютого випустив музичний альбом «Ти [Романтика]» за участю Сергія Жадана, Хейтспіч, Жені Яновича, NAZVA, Олени Кравець, Сергія Мартинюка та інших.

Читайте також: Рівненський театр ляльок готує прем’єру, присвячену Володимиру Івасюку

Проєкт створений під час повномасштабної війни українськими митцями з Києва та Донецька. До його складу входять Олександр Хоменко (тексти, речитатив), Віктор Ткаченко (тексти, музика, саундпродакшн) і Микола Шмундир (речитатив, піар). Документальні відео музикантів про історію Щедрика, Павла Тичину, Івана Багряного, Василя Стуса й Василя Симоненка стали найпопулярнішим освітнім контентом про українську літературу в Iнстаграмі. Гурт має два студійні релізи: «МУР Vol. 1» та «Захалявна книжечка» (2022).

Як повідомляв Укрінформ, письменник Мартин Якуб створив календар «Титани двадцятих» на 2024 рік із фотографіями авторів «Розстріляного відродження», створених за допомогою штучного інтелекту.

Фото надані організаторами VINIL Concert agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-