Болдвін подав клопотання про зняття звинувачення у ненавмисному вбивстві Галини Гатчінс

Болдвін подав клопотання про зняття звинувачення у ненавмисному вбивстві Галини Гатчінс

Укрінформ
Адвокати актора Алека Болдвіна звернулись до суду з проханням зняти з актора звинувачення у ненавмисному вбивстві кінооператорки Галини Гатчінс на зйомках фільму "Іржа".

Зокрема адвокати звинуватили прокурорів у "порушенні майже всіх правил" при складанні обвинувального акту, повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Зокрема, стверджується, що державні обвинувачі порушили рішення суду, розголосивши інформацію ЗМІ. А також дали вказівки присяжним щодо звинувачення актора в ненавмисному вбивстві, що "несправедливо склало думку проти Болдвіна".

У клопотанні також стверджується, що обвинувачення "незаконно позбавило" присяжних можливості вислухати свідків захисту Болдвіна, які могли би дати свідчення на користь актора.

"Це зловживання системою і насильство над невинною людиною, чиї права були розтоптані до крайності. Суд повинен відхилити обвинувальний акт", - заявили адвокати.

Вони додали, що прокурори "публічно тягнули Болдвіна через вигрібну яму, створену їхніми порушеннями, без будь-якої уваги до того, що серйозні кримінальні звинувачення висять над його головою вже два з половиною роки".

Читайте також: Роман Поланскі постане перед судом за ймовірне зґвалтування дівчинки-підлітка

Клопотання про закриття справи надійшло через кілька днів після того, як зброярку "Іржі" Ганну Гутьєррес-Рід було визнано винною у ненавмисному вбивстві.

У січні цього року Болдвіну було пред'явлено повторне звинувачення у ненавмисному вбивстві, і він постане перед судом, який має відбутися в липні в Санта-Фе, штат Нью-Мексико.

Як повідомляв Укрінформ, Болдвіна звинувачують у ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчінс на знімальному майданчику вестерну "Іржа" у жовтні 2021 року. Гатчінс загинула від пострілу з бутафорського пістолета, який тримав Болдвін. Болдвін заперечує, що натиснув на спусковий гачок.

Фото: Santa Fe New Mexican

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-