Олег Скрипка випустив кліп, створений з використанням ШІ

Олег Скрипка випустив кліп, створений з використанням ШІ

Відео
Укрінформ
Український рок-музикант Олег Скрипка вперше за 2 роки випустив відеокліп.

Ролик на пісню “Номад”, створений з використанням штучного інтелекту, артист присвятив усім воїнам, які боронять Україну, повідомляє Укрінформ.

“Це відео про кожного з нас, про шлях кожного українця – козака-вояка, що усвідомлює: його головна місія зараз є оборона рідної землі. А українська земля предстає в образі жінки й турботливо плете ту чарівну кольчугу, яка врятує воїна-мандрівника. І ця подорож триває вже багато сторіч, і саме нашому поколінню випало її завершити, подолати північного змія, бо завжди добро перемагає зло. Так було, є і буде. Саме про це наш епос “Номад” – про закон світобудови, про скору, невпинну перемогу добра”, - розповів Скрипка.

"Номад" розповідає історію воїна-мандрівника, що мріє повернутися додому. Номадами з давніх часів називали кочівників.

Режисер Аліна Діанова, відома своїми відеороботами для італійського співака Андреа Бочеллі, канадського музиканта Девіда Фостера, гурту "Друга ріка" та інших, розповіла, що “Номад” – це алегорична подорож у світ українських міфів у контексті сучасних реалій.

Читайте також: «Хотів висловити вдячність»: турецький співак написав пісню про Залужного

"Ми відчуваємо, що кожен глядач знайде у цьому творі щось особливе, персональне і захоплююче. За ідеєю, мандрівник-герой, що прокладає свій тернистий шлях та зустрічається у битві з могутнім ворогом, перемагає лютого східного змія засобом магічної підтримки Матері – Землі, коханої – Дружини, любові у всіх її проявах, створюючи неповторний та вражаючий наратив перемоги”, - каже режисер.

У процесі роботи над "Номадом" команда частково використовувала штучний інтелект, що стало ключовим елементом для створення візуальних ефектів.

Читайте також: Гурт Green Grey презентував відеокліп «Друже»

Зйомки відбувалися у студії розширеної реальності, були використані фотореалістичні віртуальні простори, як тло на LED-екранах, межі яких були розширені та поєднані з реальними побудованими ландшафтними сценами, реквізитом і декораціями.

Пісня “Номад” також має англомовну версію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-