Фільм «Назавжди-Назавжди» відібрали в основний конкурс Вільнюського кінофестивалю

Фільм «Назавжди-Назавжди» відібрали в основний конкурс Вільнюського кінофестивалю

Укрінформ
Фільм «Назавжди-Назавжди» української режисерки Анни Бурячкової візьме участь у Вільнюському міжнародному кінофестивалі.

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство України з питань кіно повідомляє у Фейсбуці.

«Фільм «Назавжди-Назавжди» візьме участь у Вільнюському міжнародному кінофестивалі Kino Pavasaris у межах основної конкурсної програми», - йдеться у повідомленні.

Два роки тому стрічка «Назавжди-Назавжди», що перебувала на стадії виробництва, була нагороджена Литовським центром кінематографії як найкращий проект Coming Soon під час Meeting Point.

Стрічка «Назавжди-Назавжди» - це історія про підлітків 1990-х, які розв’язують дорослі проблеми.

«У пошуках захисту та місця, якому вона справді належить, 15-річна Тоня переходить зі школи в центрі міста до іншої - у спальному районі та потрапляє до компанії відчайдушних підлітків. Разом вони шукають пригод та неприємностей на околицях постсоціалістичного Києва. Незабаром Тоня закохується в Журіка, а дружба з Лєрою змушує відчути потяг до її брата Сані. Все це призводить до заплутаного любовного трикутника. Водночас складне минуле Тоні переслідує її, кидаючи виклик новій дружбі та романтичним стосункам. Чи зможе вона знайти власний шлях або ж загубиться у нових суперечливих стосунках?», - так Держкіно презентує сюжет кінострічки.

Читайте також: У Таллінні в рамках Українського кіноклубу показали фільм «Довга доба»

Режисерка: Анна Бурячкова. Продюсери: Наталія Лібет, Віталій Шереметьєв, Олексій Згоник, Люба Кнорозок.

Виробництво: кінокомпанія DGTL RLGN та продакшн Rinkel Film, за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Вільнюський міжнародний кінофестиваль Kino Pavasaris – щорічний кінофестиваль, який з 1995 року відбувається у березні у Вільнюсі. Є найбільшим кінофестивалем Литви за кількістю фільмів та аудиторією. Цьогоріч фестиваль проходить з 14 по 27 березня.

Як повідомлялося, світова премʼєра стрічки "Назавжди-назавжди" відбулася на 80-му кінофестивалі Mostra internazionale d'arte cinematografica у Венеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-