Юрій Гудименко презентував у Житомирі свою книгу «Історії та війни»

Юрій Гудименко презентував у Житомирі свою книгу «Історії та війни»

Фото
Укрінформ
Молодший сержант ЗСУ у відставці, блогер та письменник Юрій Гудименко презентував у Житомирі свою книгу «Історії та війни», всі гроші від реалізації якої йдуть на допомогу сім'ям загиблих та полонених військовослужбовців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У цій книзі зібрані різні історії, замальовки, емоції. У ній немає героя і сюжету, там дуже багато чорного гумору. Коли ти пишеш книгу з сюжетом, героєм, шпагами, то є шанс, що вона не сподобається на 100%. Натомість тут шанси, що в книзі сподобається хоч щось, досить великі», - розповів Гудименко.

Автор радить почати читати книгу з історії «Тріскові війни». За його словами, цей текст, а також історія «10 причин не вводити ЗСУ на територію Росії», є одними з найкращих у книзі.

Книгу «Історії та війни» всі охочі могли отримати за добровільну пожертву. Зібрані кошти спрямують на благодійну організацію «Українська фундація «Мрія», яка опікується сім’ями загиблих та полонених захисників.

Юрій Гудименко презентував у Житомирі свою книгу «Історії та війни» / Фото: Ірина Чириця, Укрінформ

Читайте також: На Житомирщині визначили лауреатів премії імені Івана Огієнка

Після презентації волонтерка, дитяча письменниця, блогерка Тетяна Комлик (Татуся Бо) повідомила, що у Житомирі відривається місцеве представництво Української фундації «Мрія».

Юрій Гудименко — український політичний діяч, лідер руху «Демократична сокира», у минулому - блогер, телеведучий, публіцист. Після російського вторгнення вступив до лав ЗСУ. Служив на посаді сапера 130-го батальйону сил Територіальної оборони ЗСУ. 27 червня 2022 року Гудименко зазнав поранень під час артилерійського обстрілу під Харковом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-