Актора серіалу «1923» Коула Брігса Пленті знайшли мертвим

Актора серіалу «1923» Коула Брігса Пленті знайшли мертвим

Укрінформ
Американського актора Коула Брігса Пленті, який зіграв у серіалі «1923», знайшли мертвим у штаті Канзас. Раніше він був звинувачений у домашньому насильстві.

Про це повідомляє ВВС, передає Укрінформ.

Тіло 27-річного чоловіка було виявлено 5 квітня, коли поліція відправила наряд оглянути порожній автомобіль.

Офіс шерифа в окрузі Джонсон поінформував, що триває розслідування загибелі актора.

Родина Брінгса Пленті повідомила про його зникнення на початку тижня, після того як актор пропустив зустріч зі своїм агентом.

У вівторок, 2 квітня, Департамент поліції Лоуренса Канзасу (LKPD) назвав Брінгса Пленті підозрюваним у справі про домашнє насильство та заявив про наявність «достатніх підстав для його арешту».

Читайте також: Помер актор - перший темношкірий володар «Оскара» за роль другого плану

«Офіцери відреагували на повідомлення про жінку, яка кликала на допомогу, але підозрюваний втік до прибуття поліцейських. Розслідування встановило особу Брінгса Пленті, і камери дорожнього спостереження показали, що він покинув місто відразу після інциденту, прямуючи на південь по шосе 59», – йдеться у заяві LKPD.

Коул Брігс Пленті зіграв роль Піта Пленті Хмари в американському драматичному телесеріалі «1923», приквелі «Єллоустоуна». Сюжет серіалу розповідає про покоління родини Даттонів, яке пережило сухий закон, посуху та ранні етапи Великої депресії.

Як повідомлялося, у жовтні минулого року виконавця однієї з головних ролей у серіалі «Друзі» Метью Перрі знайшли мертвим у власному будинку в Лос-Анджелесі.

Фото: Frazer Harrison/Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-