Євробачення-2024: представник Швейцарії Nemo став фаворитом букмекерів

Євробачення-2024: представник Швейцарії Nemo став фаворитом букмекерів

Відео
Укрінформ
На цьогорічному «Євробаченні» може вперше в історії перемогти представник небінарного гендера, оскільки швейцарський співак Nemo став фаворитом букмекерів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

24-річний репер Nemo представлятиме Швейцарію із піснею «The Code». За словами артиста, його конкурсна композиція розповідає про усвідомлення власної небінарної ідентичності (гендерної ідентичності, яка не входить у бінарну систему маскулінної або фемінної ідентичностей, тобто не належить ані до чоловічої, ані до жіночої статі). Nemo сподівається, що зможе виступити від імені всієї ЛГБТКІА+ спільноти.

Він став фаворитом букмекерів Євробачення після успішного виступу на швейцарському телебаченні.

«Вважається, що якщо Nemo виконає усі ці високі ноти і продемонструє всі ці різноманітні стилі, він отримає дуже високу оцінку журі, однак важко сказати, як відреагують глядачі вдома, оскільки реального прецеденту немає. Це дуже унікальна пісня, яка виходить за рамки», – сказав один експерт Євробачення.

Читайте також: Ізраїль візьме участь у Євробаченні після зміни тексту пісні

Зазначається, що Хорватія, Італія, Україна та Нідерланди входять до першої п’ятірки країн у рейтингу букмекерів «Євробачення-2024».

Як повідомлялося, цьогоріч Євробачення пройде у третьому за величиною місті Швеції - Мальме. Перший півфінал запланований на 7 травня, другий - на 9 травня. Гранд-фінал конкурсу відбудеться 11 травня.

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil співатимуть пісню Teresa & Maria. Вони виступлять у першому півфіналі під номером 5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-