На благодійному вечорі в Національній опері для розвідників зібрали майже $1,2 мільйона

На благодійному вечорі в Національній опері для розвідників зібрали майже $1,2 мільйона

Фото
Укрінформ
Під час благодійного балетного вечора, що відбувся 17 квітня в Національній опері, український бізнес і приватні благодійники інвестували у місії боротьби ГУР Міноборони України 1 177 082 доларів США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Фейсбуці.

Захід відбувся за підтримки провідної солістки Англійського національного балету Катерини Ханюкової. Його організували благодійні фонди Defence Development Fund і KSE Foundation.

Ініціатива має назву «Сила мистецтва. Інвестиції в ліквідацію» («Power of Art. Donate to Eliminate») – усі зібрані у її межах кошти будуть спрямовані на зміцнення бойових спроможностей ГУР МОУ, йдеться у дописі.

«Мистецтво – це відображення сьогодення. Наше сьогодення – це війна. І найбільша користь, що я можу приносити своїм мистецтвом, це допомагати армії. Ворог має бути знищений. І для мене за честь мати можливість допомогти у здійсненні цього», – сказала прима-балерина Катерина Ханюкова.

«Усі наші підрозділи, всі наші хлопці і дівчата щодня роблять все можливе, а іноді і неможливе для того, щоб наблизити перемогу України. Віримо, що спільними зусиллями ми зможемо досягти найвищої планки, найвищої мети – нашої перемоги», – зазначив представник ГУР Міноборони Євгеній Єрін.

Катерина Ханюкова - українська артистка балету, солістка Національної опери України (2008—2012), лауреатка міжнародних конкурсів артистів балету. З 2014 року є солісткою Англійського національного балету.

Читайте також: На благодійному галаконцерті у Берліні зібрали €1 мільйон для допомоги українським дітям

Як повідомляв Укрінформ, у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України пообіцяли ексклюзивний годинник тому, хто зробить найбільший донат у рамках благодійного збору на ударно-розвідувальні комплекси «Сич» для підрозділів ГУР.

Фото: ГУР МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-