Енергетики заживили усіх споживачів на Дніпропетровщині після обстрілів

Енергетики заживили усіх споживачів на Дніпропетровщині після обстрілів

Укрінформ
Енергетики відновили електропостачання всіх споживачів у Дніпропетровській області, що знеструмлювалися через російські атаки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

«Усіх споживачів, що знеструмлювалися через бойові дії, заживлено. У м. Нікополь внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід, від газопостачання відключено 15 споживачів», - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донеччині ремонтні бригади заживили 6 тисяч споживачів, у Запорізькій області - 2,4 тис., на Херсонщині - 559 абонентів. У Сумській області енергетики заживили дві повітряні лінії, які були відключені внаслідок бойових дій.

Читайте також: У пікові години зберігається дефіцит потужності - Укренерго

Через бойові дії залишаються знеструмленими 26,1 тис. споживачів на Харківщині, 45,6 тис. - на Донеччині, 28,8 тис. - на Херсонщині, 1,5 тис. - на Чернігівщині. Без світла також 11,3 тисячі абонентів на Сумщині та 3,7 тис. - у Запорізькій області.

У Харківській області через мережеві обмеження відключено близько 200 тисяч абонентів.

У Чернігівській області в одному з населених пунктів пошкоджено газопровід. Відключено від газопостачання 340 споживачів.

Читайте також: Пошкодження мереж: обмеження електропостачання діє лише на Харківщині та Криворіжжі

Як повідомлялося, за добу 29 квітня енергетики відновили електропостачання майже 26,9 тис. споживачів, які знеструмлювалися через різні причини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-