У мережі поширили відео, де військові б'ють цивільного в ТЦК на Львівщині - їх відсторонили

У мережі поширили відео, де військові б'ють цивільного в ТЦК на Львівщині - їх відсторонили

Укрінформ
Львівський ТЦК відсторонив військовослужбовців, які фігурують на відео із побиттям цивільного у м. Самбір та призначив службову перевірку інциденту.

Про це повідомив у Телеграмі Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, передає Укрінформ.

У ТЦК зазначили, що на відео з інцидентом між військовослужбовцями та цивільною особою, яке поширюється в Інтернеті, зафіксовано частину події, тож "що саме відбулося в даній ситуації і що передувало діям військовослужбовців, з'ясовується".

Читайте також: Військкомів із Запорізької області та Львова викрили в незаконному одержанні подарунків

“На час службової перевірки дані військовослужбовці відстороненні від виконання обовʼязків до зʼясування усіх обставин. Керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку”, - йдеться в дописі.

Раніше у мережі поширили відео, на якому двоє військових знущаються з чоловіка і погрожують йому зброєю. Попередньо, подія сталась сьогодні, 19 вересня, у приміщенні Самбірського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Читайте також: У Запоріжжі повідомили про підозру керівнику військкомату – підробляв документи

ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-