Енергетики Сумщини отримали генератори різної потужності

Енергетики Сумщини отримали генератори різної потужності

Фото
Укрінформ
Енергетики Сумщини у рамках співпраці з урядом Німеччини отримали генератори різної потужності.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Сумської ОВА з посиланням на свого очільника Володимира Артюха, передає Укрінформ.

“Аналіз досвіду попереднього опалювального сезону дав чітке розуміння того, що необхідно зробити, щоб максимально захистити енергосистему Сумщини від можливих ризиків. Один з таких кроків – забезпечення альтернативними джерелами живлення. За допомогою у вирішенні цього питання ми звернулись до Офісу Президента, Уряду і отримали підтримку. Зокрема, це потужний генератор, який є надзвичайно важливим для запуску енергосистем не тільки Сумської, а й Харківської областей. Придбати необхідне обладнання допомогли партнери з Німеччини”, - зазначив Артюх.

За його словами, генератор потужністю 400 кВА (320 кВт) дасть змогу запустити в роботу газотурбінну установку, яка передаватиме енергію на низку основних теплопостачальних підприємств Сумщини з подальшою генерацією електричної енергії в енергосистему України.

Читайте також: Медична система Харківщини зможе працювати автономно навіть під час блекаутів - Синєгубов

Крім цього, зазначив начальник ОВА, у рамках співпраці з урядом Німеччини, Сумська область отримала 11 генераторів різної потужності для забезпечення потреб підприємств, які надають послуги з тепло-, водопостачання та водовідведення, а також отримала підйомно-транспортну техніку для обслуговування електромереж.

Як повідомляв Укрінформ, до українських лікарень і медичних закладів освіти надійшли 42 генератори великої потужності – на 150-264 кВт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-